O NAMA

Društvo fokusirano na cestovni prijevoz i logistiku

Manšped d.o.o. osnovan je 2004. godine kao sestrinska firma tvrtke Špedtrans World d.o.o. te je zasebno društvo fokusirano na cestovni prijevoz i logistiku, dok je Špedtrans World d.o.o. nastavilo sa radom fokusirajući se na otpremničke usluge tj. usluge carinskog posredovanja.

Konstantnim praćenjem logističkih potreba na tržištu te uz konstantan investicijski ciklus, proširili smo naš asortiman logističkih usluga na organizaciju pomorskog prijevoza, skladištenje i distribuciju.

U 2014. godini, Manšped d.o.o. započeo je investiciju u logistički centar na Kukuljanovu.  S carinskim skladištem kapaciteta 4.500m2, kamionskim parkiralištem i carinskim terminalom, stvorili smo dodatnu vrijednost za rast i proširenje asortimana logističkih usluga na regionalnom tržištu.

Danas smo među vodećim pružateljima logističkih usluga u regiji putem centralnog ureda u Rijeci te vlastitih podružnica u Sloveniji i Srbiji.

Pouzdanim i profesionalnim odnosom prema kupcima, visokom razinom kvalitete usluga, stručnim znanjem djelatnika te raznovrsnošću logističkih rješenja svakim smo danom sve bliže našem cilju da postanemo regionalni tržišni lider u logistici i transportu.

S vlastitim vozilima za sve segmente cestovnog prijevoza, vlastitom pomorskom agencijom, otpremničkim uredom te skladišno-distributivnim kapacitetima, svakodnevno pružamo logističke usluge uvoznicima i izvoznicima u regiji, zadobivši puno povjerenje naših Kupaca, kao i mnogobrojnih domaćih i inozemnih poslovnih partnera.

Inovativnim rješenjima u svim segmentima logističkog poslovanja, konstantnim unapređenjem usluga i implementacijom modernih i novih tehnologija, odgovornošću prema okolišu te svakodnevnim i neprestanim radom na edukaciji našeg osoblja, Kupcima pružamo prednost u njihovom poslovnom okruženju te stvaramo dodatnu vrijednost.

Vodeći se navedenim načelima, ostvarujemo pozitivan poslovni rezultat i nastojimo da poslovni proces nas i naših Kupaca u svakome trenutku teče nesmetano.

Ljudski resursi

Mislite da imate sve što je potrebno za rad u sjajnom okruženju? Pridružite se profesionalnom timu u kojem se osjećate dobrodošlo. Pogledajte trenutno otvorena radna mjesta.